VI PÅ HUNDDAGIS

SANNA & GÄNGET PÅ HUNDDAGISGenom åren har vi fått förtroendet av hundratals hundägare som uppskattar den tid vi har lagt ner på att utbilda oss inom ämnet "hundens språk ". Vårt fokus ligger på långsiktiga och varma relationer med våra hunddagis hundar och hundägare. Just läran om att tyda hundens språk och kunna förmedla den till er som hundägare för att stärka er relation också. Det är något vi är mycket stolta över. Förståelsen är grunden till relationen och relationen är grunden till allt.

 Hundar är så fantastiskt duktiga på att lära sig vårt språk.

Därför har vi valt att lära oss deras 


Until one has loved an animal, a part of one´s soul remains unawakened


Hunddagis_Göteborg_Pris_Skogen_Billy

Kvalitetsmärkta med H-märke


Hundinstruktörsutbildning från Hundens Hus

Dagishundsutbildning från Hundens Hus

Hundens Beteendeutbildning SKK

Hundavelsutbildning SKK

Hundtränarutbildning från  K9Education

Hundpsykologutbildning från K9EducationTräning och Kunskap


Parallellt med hunddagis har vi hundträning och hunduppfödning 101 Labradoodles där vi uppdaterar våran kunskap kontinuerligt med ny forskning och nya teorier


VILKA ÄR VI PÅ HUNDDAGIS ?


Vilka är nu vi som tar hand om din hund på hunddagis ?

Jo vi är dom som spenderar största delen av vår vakna tid med att umgås, studera och träna hund.

Men framförallt har vi ett gemensamt mål. Att vara ett hunddagis som är ett självklart val för dig som hundägare där din hund står i fokus och ni känner er trygga med att vi tar väl hand om din hund.

Sanna startade 101 Tassar hunddagis för 5 år sedan då det varit en dröm hon haft sedan barnsben.

Hon var den som var ute med grannskapets alla hundar som barn och nu 30 år senare gör hon fortfarande samma sak men med lite mer kunskap i ryggsäcken.

101 Tassar hunddagis ledord är Glädje, Kunskap och Trygghet 


Hunddagis_Göteborg_Pris_Ellen

ELLEN

Ellen pluggar Hundfysiologi och har full koll på hur våra hundar på hunddagis mår. Ellen har Hunddagisutbildning och är den som ser till att alla hundar mår bra och är vårdaren i flocken. Hon har ett stort hjärta. Ellen är en trygghet och vi är väldigt stolta över henne.

Hunddagis_Göteborg_Pris_Sanna

SANNA

Sanna är den som leder flocken framåt. Med en rad utbildningar som Hundpsykolog, hundinstruktör, hundtränare har hon har läst hundspråk,  hundensbeteende m.m. Men framför allt har hon flera års erfarenhet av att ha hundar lösa i hop i flock och få varje individ att hitta sin roll där hundarna lär sig att ha ett fint samspel. 

Hunddagis_Göteborg_Pris_Therese

THERESE

Therese har Hunddagisutbildning och älskar mest av allt att lära känna varje hund på djupet. Hon är inte den som ger sig i första taget och är besluten att varje hund ska tycka att hunddagis är det bästa som finns!. Vi är glada att ha Therese med i vårt team och hon bidrar med hålla en bra balans här hos oss.

Hunddagis_Göteborg_Pris_Miranda

MIRANDA

Vår praktikant Miranda är en stor fördel för oss. Hennes lugna sätt gör våra hundar trygga. Du hittar henne oftast i soffan mysandes med hundarna om hon inte är ute och tränar med dom.

Hunddagis_Göteborg_Millie

MILLIAN

Millian är vårat nyaste tillskott här på hunddagis. Med ett leende på läpparna genomgår hon nu en hunddagisutbildning och är hungrig på att lära sig mer om hundträning och deras språk.

VÅRA HUNDAR PÅ HUNDDAGISHunddagis_Göteborg_Pris_Teddy

TEDDY

Bilden talar för sig själv. denne kille är alltid glad. Favoritsyssla är att sitta i knät och gossa men det är full fart när vi är ute i skogen....

Hunddagis_Göteborg_Pris_Skogen_Uffe

UFFE

Uffe tillför så mkt humor här på hunddagis. Han är en sann optimist och tycker att livet leker. Han är vår maskot och det är svårt att inte dra på mungiporna när han är i närheten.

Hunddagis_Göteborg_Pris_Skogen_Lammy

LAMMY

Det krävs en del att komma honom nära men när det händer är han trogen som få. Han tar väl hand om sina kompisar och ser till att alla behandlar varandra väl och visar varandra hänsyn.

Hunddagis_Göteborg_Pris_Maya

MAYA

En cool tjej som gärna ligger bekvämt och njuter av livet. Hon tittar upp stundvis och frågar om vi inte ska hitta på något, kanske vill du lägga ett spår ?? Eller bara ha en puss...

Hunddagis_Goteborg_pris_skogen_Lotus

LOTUS

Han gör det han måste mot alla odds! Denna kille ger inte upp utan gör det som behövs för gruppen. Nära till lek i alla lägen.

Hunddagis_Goteborg_Pris_Majken.jpg

MAJKEN

En livsnjutare som också har mamma på dagis som har full koll på sin lilla tjej. Livet är till för att njutas helst när de erbjuds bra lön här på hunddagis ...

Hunddagis_Göteborg_Pris_JumJum

JUM JUM

Nallebjörnen som sitter i knät och tycker att livet är till för närhet. En sann terapihund som sprider massa  glädje. Jum Jum balansera flocken med sitt lugn.

Hunddagis_Göteborg_Pris_Skogen_Nickan

UNIQE

Nickan tycker om köttbullar och är en elegant dansös. en av de snabbaste damerna här på hunddagis och tackar inte nej  när det kommer till springtävling.

Hunddagis_Göteborg_Pris_Skogen_Pluto

PLUTO

Valpen i gänget. Trots det gnuggar han av sig av sitt lugn när han inte har gaspedalen nere. En välbalanserad kille som är mkt omtyckt av flocken.

Hunddagis_Göteborg_Pris_Gunnar

GUNNAR

Ha ha Gunnar, ful rulle..... Jag är först säger han jämt. En aktiv och mkt vänlig kille som gillar våra skogspromenader mer än någonting annat. Där får han ut sin energi...

Hunddagis_Goteborg_Pris_Tillie

TILLIE 

Duktig på hundspråk vilket han lärt sig på gatorna nere i Grekland. Tillie har mkt humor och är den som är först på plats när det skramlar i godisväskan här på hunddagis.

Hunddagis_Goteborg_Pris_Sally.jpg

SALLY

Här har vi valpisen, yngst i gänget. En miniporche med god aptit. Livet leker helt enkelt på landet i Göteborg !

Hunddagis_Göteborg_Pris_Svansson

SVANSSON

Våran virvelvind! Alltid glad, allt är lek o skoj. Svansson avväpnar alla och får dom att kliva in i lekens värld.....

"Ingen kan vara nere med en ballong!"


Hunddagis_Göteborg_Pris_Skogen_Tideman

TIDEMAN

Vår egna lilla huddagis filosof. Han spanar gärna och iakttar. Tideman kommer fram då och då o berättar för mig om livets mening. Nämligen att springa efter pinnar och tennisbollar...

Hunddagis_Göteborg_Pris_Nelson

NELSON

Godis står högt på listan.Hjälper gärna den svage och gillar rättvisa. Ordning och reda ska de va men oftast slänger han av sig uniformen och hoppar ini leken.

Hunddagis_Göteborg_Pris_Alice

ALICE

"Man ska inte klaga. Jag har mina vänner. Någon pratade med mig senast i går." är Alice inställning. Vår egna lilla Ior fast en mer positiv sådan. Pussas och kramas är ett måste..


Hunddagis_Goteborg_Pris_Lessie.jpg

LESSIE

Lessie är också hon duktig på hundspråk och hjälper gärna till här på dagis. Lessie är en trygg snäll och bestämd dam som älskar att skita ner sig på åkern här på landet i Göteborg. 

Hunddagis_Goteborg_Pris_Milo.jpg

MILO

Full koll på vad som händer runt omkring på hunddagis. Han spänner öronen och ingenting går förbi honom .En lekfull go kille som är älskad av sina vänner på hunddagis.