Vi på hunddagis

Sanna & gänget


Vi har stor erfarenhet av flera hundratals hundar som vi fått förtroendet och äran att ta hand om under åren. Stora som små de som varit fulla av energi och mer stillsammare individer,

Hundar med jobbig bakgrund, och hundar som varit fulla av förväntan ja alla möjliga kombinationer. De har alla haft en sak gemensamt, nämligen att lära oss något ovärderligt. De har bjudit in oss till deras värld. Att förstå dom, förstå deras språk. Hundar är så fantastiskt duktiga på att lära sig vårt språk men det är svårare för oss att lära oss deras språk. 

Ett språk vi alla talar bara vi lyssnar noga.

Hunddagis Billy


Until one has loved an animal, a part of one´s soul remains unawakened


Kvalitetsmärkta med H-märke


Hundinstruktörsutbildning från Hundens Hus

Dagishundsutbildning från Hundens Hus

Hundens Beteendeutbildning SKK

Hundavelsutbildning SKK

Hundtränarutbildning från  K9Education

Hundpsykologutbildning från K9EducationTräning och Kunskap


Paralellt med hundagis har vi hundträning och hunduppfödning där vi uppdaterar våran kunskap kontinuerligt med ny forskning och nya teorier 

Vilka är vi ?


Vilka är nu vi som tar hand om din hund på dagarna?

Jo vi är dom som spenderar största delen av vår vakna tid med att umgås, studera och träna hund.

Men framförallt är vi ett gäng med ett gemensamt mål. Att vara ett hunddagis som ska vara ett självklart val där varje hund står i fokus och ni som hundägare ska känna er trygga med att vi tar väl hand om er hund.

Sanna startade 101 Tassar hunddagis för 4 år sedan då det varit en dröm hon haft sedan barnsben.

Hon var den som var ute med grannskapets alla hundar som barn och nu 30 år senare gör hon fortfarande samma sak men med lite mer kunskap i ryggsäcken.

101 Tassar ledord är Kunskap, Trygghet och Glädje


Hunddagis Ellen Hunddagispersonal

ELLEN

Ellen pluggar Hundfysiologi och har full koll på hur våra hundar mår. Ellen har Hunddagisutbildning och är den som ser till att alla mår bra och är vårdaren i flocken. Hon har ett stort hjärta och det vet hundarna. Ellen är en stor trygghet och vi är väldigt stolta över henne.

Hunddagis Assar

SANNA

Sanna är den som leder flocken framåt. Med en rad utbildningar som Hundpsykolog, instruktör, hundtränare har hon har läst hundspråk, hundensbeteende m.m. Men framför allt har hon flera års erfarenhet av att ha hundar lösa i hop i flock och få varje individ att hitta sin roll och få hundarna att ha ett fint samspel. 

Hunddagis Therese hunddagispersonal

THERESE

Therese har Hunddagisutbildning och älskar mest av allt att lära känna alla hundarna på djupet. Hon är inte den som ger sig i första taget och är besluten att varje hund ska tycka att hunddagis är det bästa som finns!. Vi är glada att ha Therese med i vårt team och hon bidrar med hålla en bra balans här hos oss.

Hunddagis Miranda hunddagispersonal

MIRANDA

Vår praktikant Miranda är en stor fördel för oss. Hennes lugna sätt gör våra hundar trygga. Du hittar henne oftast i soffan mysandes med hundarna om hon inte är ute och tränar med dom.

Hunddagis Millie Hunddagispersonal

MILLIAN

Millian är vårat nyaste tillskott med ett leende på läpparna. Hon genomgår nu en hunddagisutbildning och är hungrig på att lära sig om hundträning och har börjat läsa hundarnas språk och beteende.

VÅRA HUNDARHunddagis hunddagis hunddagishund Pudel

TEDDY

Bilden talar för sig själv. denne kille är alltid glad. Favoritsyssla är att sitta i knät och gossa men det är full fart när vi är ute i skogen....

Hunddagis hunddagis hunddagishund Borderterrier

UFFE

Uffe tillför så mkt humor. Han är en sann optimist och tycker att livet leker.

Han är vår maskot och det är svårt att inte dra på mungiporna när han är i närheten.

Hunddagis hunddagis hunddagishund Bordercollie Grekisk gatuhund

LAMMY

Det krävs en del att komma honom nära men när det händer är han trogen som få. Han tar väl hand om sina kompisar och ser till att alla behandlar varandra väl och visar varandra hänsyn.

Hunddagis hunddagis hunddagishund Staffe

MAJA

En cool tjej som gärna ligger bekvämt och njuter av livet. Hon tittar upp stundvis och frågar om vi inte ska hitta på något, kanske vill du lägga ett spår ?? Eller bara ha en puss...

Hunddagis hunddagis hunddagishund pudel mellanpudel Pudel

LOTUS

Han gör det han måste mot alla odds! Denna kille ger inte upp utan gör det som behövs för gruppen. Nära till lek i alla lägen.

Hunddagis hunddagis hunddagishund Labradoodle

MAJKEN

En livsnjutare som också har mamma på dagis som har full koll på sin lilla tjej. Livet är till för att lekas och träna lite då och då om de erbjuds lön...

Hunddagis hunddagis hunddagishund  Labradoodle

JUM JUM

Nallebjörnen som sitter i knät och tycker att livet är till för närhet. En sann terapihund som sprider massa  glädje. Jum Jum balansera flocken med sitt lugn.

Hunddagis hunddagis hunddagishund Schapendoes

UNIQE

Nickan tycker om köttbullar och är en elegant dansös. En snabb tjej som är duktig på att kamouflera sig och tackar inte nej  när det kommer till springtävling.

Hunddagis hunddagis hunddagishund  Golden retriver

PLUTO

Valpen i gänget. Trots det gnuggar han av sig av sitt lugn när han inte har gaspedalen nere. En välbalanserad kille som är mkt omtyckt av flocken.

Hunddagis hunddagis hunddagishund Cockerlotto Cockerspaniel Lagotto

GUNNAR

Ha ha Gunnar, ful rulle..... Jag är först säger han jämt. En aktiv och mkt vänlig kille som gillar våra skogspromenader mer än någonting annat. Där får han ut sin energi...

Hunddagis hunddagis hunddagishund  Beagle

TILLIE 

Duktig på hundspråk vilket han lärt sig på gatorna nere i Grekland. Tillie har mkt humor och är den som är först på plats när det skramlar i godisväskan.

Hunddagis hunddagis hunddagishund Jackrussel

SALLY

Här har vi valpisen, yngst i gänget. En miniporche med god aptit. Livet leker helt enkelt!

Hunddagis hunddagis hunddagishund Beardedcollie

SVANSSON

Våran virvelvind! Alltid glad, allt är lek o skoj. Svansson avväpnar alla och får dom att kliva in i lekens värld.....

"Ingen kan vara nere med en ballong!"


Hunddagis hunddagis hunddagishund Portugisisk vattenhund spanskvattenhund schapendoes pudel

TIDEMAN

Vår egna lilla filosof. Han spanar gärna och  iakttar. Han kommer fram då och då o berättar för mig om livets mening. Nämligen att springa efter pinnar och tennisbollar...

Hunddagis hunddagis hunddagishund Nelson Dalmatin

NELSON

Godis står högt på listan.Hjälper gärna den svage och gillar rättvisa. Ordning och reda ska de va men oftast slänger han av sig uniformen och hoppar ini leken.

Hunddagis hunddagis hunddagishund  Cockerspaniel

ALICE

"Man ska inte klaga. Jag har mina vänner. Någon pratade med mig senast i går." är Alice inställning. Vår egna lilla Ior fast en mer positiv sådan. Pussas och kramas är ett måste..


Hunddagis hunddagis hunddagishund Greyhound labrador

LESSIE

Lessie är också hon duktig på hundspråk och hjälper gärna till här på dagis. Lessie är en trygg snäll och bestämd dam som älskar att skita ner sig på åkern. 

Hunddagis hunddagis hunddagishund pomeranian pomeranien

MILO

Full koll på vad som händer runt omkring. Han spänner öronen och ingenting går förbipasserat utan att han talar om .En lekfull go kille som är älskad av sina vänner på dagis.